Vino sa te distrezi


Hai la joaca cu noi! Ti-am pregatit o serie de ateliere unde cei mici si cei mari se pot distra.
Nu in ultimul rand, daca ai un eveniment privat, venim noi la tine! Da-ne un semn pentru mai multe informatii si pentru oferte. Nu uita sa ne spui cateva vorbe despre ce iti doresti!

Atelier de moristi

Vrei sa devii inginer? Hai la atelierul de moristi! Iubim moristile pentru ca ele sunt un simbol al copilariei, al libertatii si al culorilor! Este o activitate indragita de cei mici si cei mari prin care invata sa foloseasca materiale simple si sa creeze un adevarat mecanism.

Atelierul de marmura

Invatam sa coloram si sa combinam culori! Se iau 13 culori magice, o plansa ce abia asteapta sa capete viata, o bagheta magica si tavita “cu puteri magice” si ne punem pe treaba. Dupa ce am suflecat manecile si ne asiguram ca avem toate ingredientele incepem sa coloram. Ce iese? Hai sa vezi!

Atelier de felicitari

Pentru ca iubim culorile, formele, desenele si ideea de a combina, hai la atelierul de felicitari! Vom invata cum sa folosim hartia, creioanele, hartia de impachetat cadouri, agrafele de hartie, foarfeca si alte materiale sa-i facem o surpriza cuiva drag!

Atelier de evantaie

In poseta unei domnisoare nu trebuie sa lipseasca un evantai pe timp de vara.  Unul maiestros in culorile verii sau poate unul care sa se asorteze la rochita noua…. Hai sa vezi ce au facut alti copilasi dragalasi!