Termeni si conditii


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.buticullizzucai.ro

Buticul Lizzucai isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”. Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii comerciale cu buticullizzucai.ro si /sau vizualizarii continutului acestuia fara a se impune nici o relatie comerciala intre vizitator si buticullizzucai.ro.

Administratorul site-ului www.buticullizzucai.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fară notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Site-ul www.buticullizzucai.ro este operat de societatea BUTICUL LIZZUCAI SRL, cu sediul în Str. DEZROBIRII, NR. 105B, SECTOR 6, BUCURESTI. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării „Termenilor și Condițiilor” și în limita stocului disponibil; Din acest motiv, buticullizzucai.ro își rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă sau în stoc;

Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate manual, inconvenient care nu poate fi imputat societății noastre; Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului dumneavoastră și cea a produsului;

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Buticul Lizzucai isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Buticul Lizzucai sau www.buticullizzucai.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Buticul Lizzucai, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Buticul Lizzucai isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Buticul Lizzucai poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depăsește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vănzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțămănt scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Buticul Lizucai, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Buticul Lizucai asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Buticul Lizucai.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub dreptul de proprietate al Vanzatorului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Buticul Lizucai si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Buticul Lizucai cu referire la acel Continut.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

FRAUDĂ

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.buticullizzucai.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.buticullizzucai.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.buticullizzucai.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul www.buticullizzucai.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.buticullizzucai.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hello@buticullizzucai.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Buticul Lizzucai S.R.L., denumită mai departe Buticul Lizzucai, în calitate de autor, proprietar și administrator al www.buticullizzucai.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de cumpărături on-line.

Site-ul www.buticullizzucai.ro este operat de către Buticul Lizzucai, cu sediul în Bucuresti, Str. Dezrobirii, 105B, Sector 6.

www.buticullizzucai.ro utilizează și salvează datele clienților săi, doar pentru uz intern și afișarea de informații personalizate pentru securitatea maximă a site-ului.

Numele Buticul Lizzucai și www.buticullizzucai.ro nu promovează SPAM-ul și nu furnizează terților adresa dumneavoastră de e-mail sau alte date cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private dar si a Legii privind Protectia Datelor nr. 679/2016 (GDPR), Buticul Lizzucai are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Buticul Lizzucai se obliga să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.buticullizzucai.ro, prin efectuarea de cumparaturi online, asa cum prevad dispozițiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12);
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opoziție (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justiției (art.18).

 • www.buticullizzucai.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza orice material de pe site fără o notificare prealabilă. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie reținute vă rugăm să ne precizați, iar după onorarea comenzii acestea vor fi șterse. Prin crearea unui cont sunteți de acord cu reținerea datelor dumneavoastră personale.

  Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresă de e-mail hello@buticullizzucai.ro

  Pentru orice informații suplimentare, sesizări, reclamații, sugestii și suport vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail hello@buticullizzucai.ro