Politica de retur


Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate manual, inconvenient care nu poate fi imputat societății Buticul Lizzucai. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului dumneavoastră și cea a produsului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.buticullizzucai.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris vanzatorului că renuntă la cumpărare, fară penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Dreptul de retur in 3 zile lucratoare se adreseaza doar Cumparatorilor care au achizitionat produse prin intermediul magazinului online buticullizzucai.ro.

Returul produsului se poate face expediind produsele prin intermediul oricarei firme de curierat la sediul vanzatorului. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Clientul este obligat sa returneze produsul in termen de 10 zile de la data comunicarii in scris. In caz contrar, clientul va pierde dreptul de retur, dreptul de retur considerandu-se anulat. Bunurile trebuie returnate nefolosite, fara defectiuni, impreuna cu o copie a facturii emise de catre vanzator. Produsele trebuie sa fie in stare intacta. Vanzatorul nu va accepta produsele purtate sau deteriorate din cauze independente de vanzator, astfel:

 • Folosirea produselor de curatat pe baza de solventi;
 • Uzura datorata utilizarii prelungite a produsului in mediul umed;
 • Uscarea produsului in apropierea surselor de caldura;
 • Depozitarea intr-un loc inadecvat.


 • Vom returna suma achitata pentru Produsul si/sau Serviciul achizitionat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data primirii Produselor de catre vanzator in urma returnarii.
  Ne rezervam dreptul de a diminua sumele rambursate clientului cu valoarea care rezulta din manipularea Produselor, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii Produselor, in cazul returnarii produselor incomplete, cu urme de utilizare.

  Nu vom returna produsele care sunt:

 • susceptibile a expira rapid;
 • sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre client;

 • Administratorul www.buticullizzucai.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadverțențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.